Van der Steen
De Echte Bakker

PERSBERICHT

Donderdag, 8 maart 2018

Paasbrood Van der Steen, de Echte Bakker bekroond met 5 sterren

Uitmuntende beoordeling bij keuring Echte Bakkersgilde

Made- Van der Steen, De Echte Bakker met zijn winkel in Made heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke Paasbrodencompetitie van het Echte Bakkersgilde. Zijn brood werd als ‘uitmuntend’ beoordeeld en kreeg de bijbehorende vijf sterren.

De keuring

Alle Echte Bakkers van Nederland konden gedurende twee weken hun paasbrood insturen en deelnemen aan de competitie. De keuringen werden uitgevoerd door Marco Van Scheijndel, Technisch Adviseur van GildePartner Puratos, Hiljo Hillebrand, Meester Boulanger en werkzaam bij GildePartner Royal Steensma en Henri Elders, keurmeester van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij beoordeelden alle inzendingen op tien onderdelen waaronder kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Ze constateerden dat de smaak van de spijs, de verdeling van de krenten en rozijnen en de kleur van de korst erg mooi zijn en dat het paasbrood van Van der Steen, de Echte Bakker een topproduct is dat deze vijf sterren meer dan verdient.

Precisiewerkje

Het maken van het perfecte paasbrood is een precisiewerkje. Het deeg moet precies de goede temperatuur hebben, de krenten en rozijnen mogen niet te zacht zijn en de roomboteramandelspijs moet smeuïg zijn en lekker smaken. Daar geeft Jeroen van der Steen zijn eigen signatuur mee aan dit product. Door toevoeging van veel liefde krijgt de spijs de specifieke lekkere smaak die alleen bij Van der Steen, de Echte Bakker te krijgen is.

Zelf proeven

Van der Steen, de Echte Bakker is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft productkwaliteit hoog in het vaandel staan en naast de verplichte periodieke productkeuringen organiseert het Gilde extra productcompetities. Het doel is de kwaliteit van verschillende specialiteiten waaronder de paasbroden, nog verder te verhogen. Echte Bakkers sturen hun producten in en ontvangen tips om verbeteringen te behalen.

Hoe leuk het ook is om een goede beoordeling te ontvangen, uiteindelijk gaat het er toch om wat de klanten ervan vinden. Jeroen en Barry nodigen daarom iedereen uit om het bekroonde paasbrood in de winkel te komen proeven.

------------------------------------------------- einde bericht--------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen van der Steen T 0162 – 68 23 26

Voor meer informatie over het Echte Bakkersgilde kijkt u op www.echtebakker.nl

PAASBESTELLIJST (ga met uw muis op de paaslijst staan, klik rechtermuisknop en 'opslaan als'. U kunt uw paaslijst e-mailen naar: bestelling. vandersteen@echtebakker.nl of geef de bestellijst in onze winkel af.)

LUXE PAASBRUNCH bestellijst (ga met uw muis op de paaslijst staan, klik rechtermuisknop en 'opslaan als'. U kunt uw paaslijst e-mailen naar: bestelling. vandersteen@echtebakker.nl of geef de bestellijst in onze winkel af.)

Van der Steen

Godfried Schalckenstraat 34
4921 CR Made
0162-682326
0162-681816

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten