Van der Steen
De Echte Bakker

5***** Winkelbeoordeling 2017

PERSBERICHT

9 November 2017

 

Winkel Van der Steen, de Echte Bakker bekroond met 5 sterren

Van der Steen, de Echte Bakker scoort hoog in winkelbeoordeling Echte Bakkersgilde

 

 

Wageningen - Van der Steen, de Echte Bakker De Echte Bakker heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke winkelbeoordeling van het Echte Bakkersgilde. De winkel van Van der Steen, de Echte Bakker werd onaangekondigd bezocht door de beoordelaar van Beko Advies die de winkel “uitmuntend” vond en de 5 sterren toekende.

 

Perfecte productpresentatie

Alle winkels van De Echte Bakkers worden verplicht een keer per drie jaar onaangekondigd bezocht en beoordeeld  door een onafhankelijke inspecteur. Belangrijke onderdelen die in de winkels moeten kloppen zijn de productpresentatie en de sfeer van de winkel. Ook de beleving voor de klanten wordt beschreven in het rapport. De winkel van Van der Steen, de Echte Bakker scoorde in het totaal hoger dan 95% en behaalde daarmee de 5 sterren.

 

Teamprestatie

Een winkelbeoordeling van 5 sterren kan alleen maar gehaald worden als alles precies klopt. Naast de aantrekkelijke presentatie van de producten en de uitstraling van de winkel, wordt ook gekeken of de verlichting in orde is en of alle communicatie in de winkel duidelijk is. Om dit allemaal voor elkaar te hebben en te houden is de inzet van het hele team winkelmedewerkers onmisbaar. Jeroen van der Steen: “ Ik heb een groep medewerkers die zich heel goed inzet. Dat we nu deze vijf sterren hebben verdiend is dan ook aan het team te danken.”

Ook de bakkers verdienen natuurlijk een compliment, want zonder de verse en mooie producten die iedere ochtend vroeg uit de bakkerij komen is de winkel helemaal niet te beoordelen.

 

 Kwaliteit verhogen Van der Steen, de Echte Bakker is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft kwaliteit van producten en de winkel hoog in het vaandel staan.  De verplichte productkeuringen, extra competities en deze winkelbeoordeling hebben als doel deze onderdelen te verbeteren.  Bij Van der Steen, de Echte Bakker bent u dan ook altijd verzekerd van topkwaliteit.

 

------------------------------------------------- einde bericht---------------------------------------------------------

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen van der Steen 0162-68 23 26.

Voor meer informatie over de landelijke activiteiten van het Gilde kunt u kijken op www.echtebakker.nl of contact opnemen met het Echte Bakkersgilde (0317) 42 43 42.

Van der Steen

Godfried Schalckenstraat 34
4921 CR Made
0162-682326
0162-681816

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten