Van der Steen
De Echte Bakker

Onze prijzen en nominaties

Iedere dag werken wij hard aan het verbeteren van onze kwaliteit, dit blijkt ook uit de prijzen die wij de afgelopen jaren hebben gewonnen.

 Bekijk hieronder welke wij inmiddels al hebben behaald!

BESTE ECHTE BAKKER 2019

Eindelijk is het ons weer gelukt om de BESTE Echte Bakker van Nederland te worden.
Na deze prijs in 2013 te hebben gewonnen, hebben wij de laatste jaren altijd in de top 10 gestaan, waarin wij in 2017 2e en vorig jaar 3zijn geworden. Een bevestiging van onze constante kwaliteit en inzet.

Inmiddels hebben wij een team van zo’n 30 personen om ons heen vergaard, waarmee wij in staat zijn te groeien en onze kwaliteit hoog te houden. TROTS zijn wij dan ook op deze prestatie dat wij zien als een bekroning op ons werk, de mooie samenwerkingen en bovenal het geweldige team met wie wij dit samen hebben bereikt!

Van der Steen wint Bronzen Schieter 2018

Apeldoorn – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op dinsdag 16 januari in Theater Orpheus  is de uitslag van de Beste EchteBakker 2018 bekend gemaakt:  Van der Steen, De Echte Bakker uit Made wordt derde en wint de Bonzen Schieter. Gommans uit Sevenum wordt eerste en Toet uit Apeldoorn behaalt de tweede plaats.

Van der Steen uit Made is al vanaf 2013 in de top van de ranking van deEchte Bakkers te vinden. En de broers Barry en Jeroen weten wat winnen is want na de Gouden Schieter in 2013 haalden ze ook al verschillende keren het hoogste podium in de productcompetities. Afgelopen december nog wonnen ze goud met hun kerststol.

KAMPIOEN KERSTSTOL 2017

Van der Steen bakt beste Kerststol van Nederland

Spannende strijd kerststollencompetitie Echte Bakkersgilde

WAGENINGEN – Van der Steen, De Echte Bakker haalt de hoofdprijs in de kerststollencompetitie naar Made. Na de tweede plaats in 2015 is nu het goud voor de broers Barry en Jeroen van der Steen. “Deze prijs hadden we nog niet en wilde ik heel graag hebben,” aldus een blije Jeroen van der Steen. John Treur uit Oudewater behaalt de tweede plaats en het brons gaat naar Van Walderveen in Geldermalsen.

De keuring

De vakjury, bestaande uit Nico Bloem, Baktechnisch adviseur van meelleverancier Meneba, Wietse Schiere, MeesterBoulanger en werkzaam bij Koopmans Meel en de keurmeester van het NBC, spreekt van een spannende strijd in de top van het klassement.

2de Beste echte bakker van Nederland

Als lid van het Echte Bakkersgilde worden onze producten door het jaar heen gekeurd en worden cijfers toegekend aan de producten. Het gemiddelde van deze cijfers vormt mede het eindoordeel voor de kwaliteit van de producten. Samen met de beoordeling van de winkel, wordt de Beste Echte Bakker van Nederland benoemd.
In 2017 zijn wij de trotse winnaar van de Zilveren Schieter, 2e Beste Echte Bakker van Nederland.
Wederom een top prestatie welke bij samen met ons team hebben behaald.

2de Beste echte bakker van Nederland

Lekkerste brabantse worstenbroodje ?

In 2017 zaten we weer bij de laatste 10 finalisten voor het lekkerste brabantse worstenbroodje. Aan de strijd om het lekkerste brabantse worstenbroodje deden 36 professionals mee (33 bakkers en 3 slagers) , 38 thuisbakkers en 34 leerlingen. per categorie gingen 10 profs, 5 thuisbakkers en 5 leerlingen door naar de Rooi Pannen in Eindhoven waar de finalisten ter plekke hun worstenbroodje moesten bakken. Alle ingezonden worstenbroodjes zijn beoordeeld door 12 jury leden bestaande uit 6 vakjuryleden en 6 consumenten. Uit alle inzendingen zijn we 3de geworden.

Lekkerste brabantse worstenbroodje ?

Misschien Beste Echte Bakker 2016?

Onze winkel is in 2015 hoog beoordeeld met 5 STERREN. Hiermee hebben wij wederom laten zien een zeer goede kwaliteit neer te zetten voor onze winkel en producten.

Dit jaar zijn wij weer genomineerd en in de race voor Beste Winkel van 2016 en de Gouden Schieter van 2016!

 

Misschien Beste Echte Bakker 2016?

5 sterren voor onze roomboteramandelstaaf

Nu Sinterklaas weer in het land is, duurt het niet meer zo lang voor het pakjesavond is. Maar ook de periode voor pakjesavond blijft gezellig en spannend. Gezelligheid gaat vaak gepaard met lekkers..... en wij doen er alles aan dat onze lekkernijen de hoogste kwaliteit hebben.

Daarom kunnen wij met TROTS vertellen dat onze roomboteramandelstaaf dit jaar met het hoogsthaalbare 5 STERREN is beoordeeld door het Echte Bakkersgilde.

5 sterren voor onze roomboteramandelstaaf

Kampioen 2016 met onze paasstol!

Van alle Echte Bakker finalisten verspreidt over heel Nederland, zijn wij dit jaar 1e geworden met onze paasstol. Een geweldige bekroning op het harde werken en de inzet om de beste PAASSTOL van Nederland te maken.

Onze paaststol bereidt met de beste en lekkerste spijs die er verkrijgbaar is, is een toetje bij iedere maaltijd. Ook leuk om als cadeau te geven, zowel voor particulieren als voor een zakelijke relatie.

Kampioen 2016 met onze paasstol!

Genomineerd voor Beste Echte Bakker 2015

Vandaag zijn de laatste 10 Echte Bakkers bekend gemaakt welke meestrijden om de prestigieuze titel van Beste Echte Bakker van Nederland 2015 en wederom zitten wij hierbij. Een bekroning op ons harde werken en dagelijkse aandacht voor onze kwaliteit. In 2013 hebben wij deze titel mee mogen nemen naar Made waar wij tot op heden bijzonder trots op zijn en blijven. Geen enkele prijs overtreft deze prijs! Zowel onze winkel als onze producten worden onaangekondigd beoordeeld door vakmensen. Een onderlinge gezonde strijd welke ons dagelijks scherp houdt om de beste kwaliteit te leveren.

Genomineerd voor Beste Echte Bakker 2015

Onze kerststol 2e van Nederland 2015

Van de 23 Echte Bakker finalisten verspreidt over heel Nederland, zijn wij 2de geworden. Een geweldige bekroning op het harde werken en de inzet om de beste kerststol van Nederland te maken.

Onze kerststol bereidt met de beste en lekkerste spijs die er verkrijgbaar is, is een toetje bij iedere maaltijd.
Ook leuk om als cadeau te geven, zowel voor particulieren als voor een zakelijke relatie.

Onze kerststol 2e van Nederland 2015

Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Afgelopen jaren zitten wij standaard bij de 10 finalisten van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

Wij streven ernaar om 1 keer deze prestigieuze prijs te winnen, waardoor wij dagelijks met veel zorg en aandacht ons worstenbrood blijven verbeteren. Het is een snack, maar inmiddels ook het best lopende product dat wij verkopen.

Van verre komen mensen ons worstenbrood halen en zijn zeer enthousiast over de smaak. Bent u geïnteresseerd in ons worstenbrood, voor eigen gebruik of eventuele doorverkoop, maar woont u niet in de buurt van onze winkel, neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken ons worstenbrood bij u te laten bezorgen.

Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Wederom genomineerd voor Beste Echte Bakker 2014

Van der Steen, De Echte Bakker in Made is genomineerd voor de titel Beste Echte Bakker 2014. Het Echte Bakkersgilde in Wageningen maakt op dinsdag 14 januari 2014 bekend wie de Gouden Schieters winnen in de categorie “Beste Kwaliteit”, “Beste Winkelbeoordeling” en wie zich heel 2014 overall winnaar mag noemen als “Beste Echte Bakker”.

Wederom genomineerd voor Beste Echte Bakker 2014

Roomboteramandelstaaf bekroont met 5 sterren in 2014

Ver voor Sinterklaas keurt het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) onze Roomboter Amandelstaaf.

In 2014 is onze amandelstaaf ook weer beoordeeld met het hoogsthaalbare; 5 sterren!

Roomboteramandelstaaf bekroont met 5 sterren in 2014

BESTE ECHTE BAKKER 2013

Na jaren te hebben meegedraaid in de top, is het dan eindelijk gelukt: Van der Steen, De Echte Bakker uit Made mag zich heel 2013 Beste Echte Bakker noemen. Van de 191 Echte Bakkers, scoorde zij het beste in de combinatie van winkel- en productkwaliteit. Deze onafhankelijke keuringen worden uitgevoerd in opdracht van de Stichting Echte Bakkersgilde.

Van der Steen

Godfried Schalckenstraat 34
4921 CR Made
0162-682326
0162-681816
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten