Van der Steen
De Echte Bakker

Van der Steen, De Echte Bakker uit Made is voor de tweede keer Beste Echte Bakker geworden.

OPNIEUW BESTE Echte Bakker

Van der Steen, De Echte Bakker uit Made is voor de tweede keer Beste Echte Bakker geworden. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op woensdag 16 januari in Molen de Zwaluw in Kesteren kregen de broers Barry en Jeroen van der Steen de Gouden Schieter uitgereikt door directeur Geert Caniels.

Aan de top

Van der Steen uit Made, is al vanaf 2013 in de top van de ranking te vinden. In 2013 werden ze ook eerste en vorig jaar ging het brons mee naar Made. Een knappe prestatie van Jeroen en Barry van der Steen die de kwaliteit van producten en de winkel continu op dit topniveau weten te stabiliseren.

De Zilveren Schieter ging naar Jenny van der Putten uit Mierlo en het brons kwam in handen van Thijs Koolen uit Ell.

De lat ligt hoog

Barry, Jeroen, Stephanie en Linda ontvingen de Gouden Schieter uit handen van directeur van het Echte Bakkersgilde Geert Caniels en in bijzijn van een grote groep enthousiaste medewerkers die meegereisd waren naar Kesteren.

Caniels: “Ik vind het geweldig om te zien dat de bakkers voor zichzelf de lat zo hoog leggen. Het gaat vaak om de kleinst mogelijke verschillen! Uiteindelijke winnaar is natuurlijk de consument, die erop kan vertrouwen dat de winkel én de productkwaliteit in Made het hele jaar door top is.”

Ontlading

“We zijn echt superblij,” reageert Jeroen van der Steen enthousiast. “We wisten dat onze cijfers goed waren maar precies uitrekenen konden we het niet. Dus het was echt een ontlading toen onze naam op het scherm verscheen als de winnaar. We hadden de gok wel genomen en een aantal medewerkers meegenomen naar de uitreiking omdat we het resultaat graag willen delen. Deze prijs is tenslotte een teamprestatie. Iedereen heeft de puntjes op de i gezet om dit te bereiken,” aldus Jeroen.

De winnaar trakteert

Ook de klanten gaan meegenieten van deze eerste prijs. Naast het feit dat nog eens bevestigd is dat hun bakker Van der Steen topkwaliteit levert krijgen alle klanten deze dagen een lekkere traktatie mee.

NOG MEER PRIJZEN EN NOMINATIES

NOG MEER PRIJZEN EN NOMINATIES

De afgelopen jaren hebben wij al diverse nominaties en prijzen op onze naam staan. Zoals onze worstenbroodjes, kerststol, roomboter amandelstaaf en paasstol.

NOG MEER PRIJZEN EN NOMINATIES

Van der Steen

Godfried Schalckenstraat 34
4921 CR Made
0162-682326
0162-681816

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten